Targi

Kawa to symbol spotkania. Przy kawie rozmawia się najlepiej, nie tylko w sferze towarzyskiej, również w biznesie. Gdy myślimy o tym jak pozyskać nowego klienta jedną z pierwszych rzeczy, o której myślimy jest zaproszenie go na kawę. A gdybyś mógł zapraszać na kawę kilkudziesięciu czy kilkuset potencjalnych klientów dziennie? Taką sposobność dają właśnie targi w połączeniu z naszą usługą. Możesz mieć własną kawiarnię na swoim stoisku dzięki naszej firmie.

 

Dziś barista na stoisku targowym to już standard i nikogo to nie dziwi. Takie rozwiązanie ma szereg zalet, do najważniejszych należą:

 

Stoisko nabiera wyrazu gościnności i przyjacielskiej atmosfery. Każdy odwiedzający otrzymuje poczęstunek, wyciągamy do niego dłoń. Ten wizerunek przekłada się na wizerunek Twojej firmy. 

 

Informacja o Twoim stoisku rozprzestrzenia się po terenie całych targów poprzez ludzi wędrujących po nim z kubkiem kawy opatrzonym Twoim logotypem. 

 

Prestiż. Wyposażając stoisko w bar kawowy dajemy znać klientom, że o nich zadbamy, jest to wyróżnik na tle innych stosik.

 

Za naszymi barami stoją wykwalifikowani bariści na co dzień pracujący w kawiarni Stragan w Poznaniu. Każdy z nich swobodnie posługuje się technikami latte art rysując na kawie serca, tulipany czy rozety. 

 

Obsługujemy wydarzenia zarówno w Poznaniu jak i pozostałych miastach w Polsce. Pracujemy również poza granicami Polski, mam na koncie realizacje w Niemczech, Francji czy Norwegii.

 

Nasz bar możemy rozłożyć w dwojaki sposób. Pierwszym rozwiązaniem jest praca na zabudowie klienta, mamy wtedy pewność, że bar idealnie wkomponuje się w design standu. Możemy również pracować na własnym barze, w tym przypadku jesteśmy o wiele bardziej mobilni.

 

Sam bar możemy ozdobić reklamą Państwa firmy w postaci dowolnej grafiki naniesionej na jego front. Ta sama grafika może się pojawić na kubeczkach a nawet na saszetkach z cukrem.

 

Degustacji również przeprowadzamy na dwa sposoby. Pierwszym z nich, zdecydowanie popularniejszym jest wydawanie kaw wszystkim odwiedzającym, bez znaczenia czy są to goście Państwa firmy czy po prostu przechodnie. W tym rozwiązaniu nastawiamy się na wizerunek, marketing i popularyzację naszej firmy na targach. Drugie rozwiązanie to forma Vip Roomu gdzie tylko określeni goście mogą napić się kawy podczas spotkań. Ograniczamy w ten sposób ilość wydanych kaw natomiast możemy przyłożyć więcej wagi do jej jakości, zainwestować w porcelanę i wzbogacić menu. 

 

Zależnie od tego ile kaw planujemy wydać takie dobieramy urządzenia. Podstawowym, wyjściowym limitem jest 200 kaw dziennie. Zależnie od modyfikacji tego limitu zmieniają się takie parametry jak wielkość urządzeń czy ilość miejsca potrzebnego do przeprowadzenia degustacji.

 

W naszym menu możemy spotkać takie napoje jak Espresso, Cappuccino, Latte, Flat White czy Americano. Ze względu na to, że posiadamy własną palarnię mamy praktycznie pełna dowolność w wyborze kawy. Zależnie od gustu możemy serwować jeden z naszych produktów lub przygotować coś specjalnie na okoliczność targów, opakowania do kawy również możemy brandować by później przeznaczyć je na prezenty dla gości Państwa stoiska. Mamy również spore możliwości jeżeli chodzi o dodatki do kawy, pracujemy często na mlekach roślinnych czy bez laktozy, podobnie w przypadku substancji słodzących.